robaws
Search…
Dagplanning exporteren

Planning PDF

U kan de planning exporteren naar een PDF. Hierbij wordt de PDF aangemaakt afhankelijk van geselecteerde weergave dat op dat moment open staat in de dagplanning. Worden de werknemers weergegeven in de dagplanning, dan wordt dit ook weergegeven in de PDF. Staat het zicht van de projecten open, dan wordt een project PDF aangemaakt. Om deze PDF te creëren, klikt u bovenaan op de PDF "kalender".
PDF Kalender
Als u op de PDF "kalender klikt, dan krijgt u onderstaand scherm te zien waarbij u kan aanduiden wat u wenst te zien op deze PDF.
Dagplanning PDF
Hierbij heeft u de keuze om een PDF aan te maken van alle werknemers die ingepland zijn in de periode die u aangeeft of u kan ook de keuze maken om enkel een PDF aan te maken van de eigen werknemers of werknemers van onderaannemers.

Planning doormailen

U kan de planning die u aanmaakt ook doormailen naar onderaannemers of eigen personeel. Hierbij maakt u een planning e-mail aan om de planning door te mailen. Dit kan u doen in de instellingen van de dagplanning.
In de module werknemers voegt u ook de onderaannemers toe. Hierbij kan u dan in de werknemersfiche deze onderaannemer linken aan de correcte leverancier uit de leverancierslijst. Dit is belangrijk om een planning door te sturen naar de correcte onderaannemer en het correcte E-mailadres.